Δευτέρα, Μαρτίου 02, 2009

Return of the Jedi...

Λοιπόν, αν ενδιαφέρεται κανείς δλδ, όχι δεν έπαθα τίποτα. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου μεταξύ καθημερινών προβλημάτων, web detox και προβλημάτων με την παροχή web access μας.
Μετά από 10 μέρες δέησε ο ΟΤΕ να μας στείλει τεχνικό ο οποίος και μας αντικατέστησε το router ,μάλλον αφιλοκερδώς. (για την ακρίβεια είπε, "θα το κανονίσω εγώ...") Τεσπα να ναι καλά το παιδί, δεν μπορούσε 'όμως να κάνει και μια αναβάθμιση το laptop μου? Αν και κατάφερα την πρώτη μέρα μια σύνδεση wifi δεν το ξανακατάφερα και αναγκάστηκα να συνδεθώ "καλωδιακά".

Η κατάσταση εδώ (στο νησί) όπως την αφήσαμε εδώ και λίγο καιρό. Το νοσοκομείο φαίνεται να προχωράει κάπως πιο γρήγορα, τουλάχιστον γίνονται πολλές εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο. Οπότε φαίνεται και το κτίριο πια!

Πολλά φανάρια δεν λειτουργούν, βροχές είχαμε πολλές βέβαια οπότε μάλλον αυτό φταίει...
Για την ακρίβεια οι βροχές μας έχουν τσακίσει. Την περασμένη εβδομάδα που είχε κυρίως ήλιο, ήταν η πρώτη βδομάδα με ήλιο από τον Νοέμβριο μάλλον. Επιτέλους είδαμε και μερικά χαμόγελα... Η οικονομική κρίση χτυπά ήδη τις πόρτες μας. Πολλά ταξιδιωτικά γραφεία καθυστερούν το άνοιγμα τους, απολύσεις έχουν ήδη αρχίσει (ΔΕΝ εξαιρούνται οι παρόντες) και στον δικό μου χώρο εργασίας βλέπουμε μειώσεις σε σύγκριση με πέρσι από 20 έως 40 η και 50%!

Ειλικρινά αναρωτιέμαι που θα πάει όλο αυτό. Το σίγουρο είναι πως είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να αναθεωρήσουμε τους τρόπους που λειτουργούσαμε ως τώρα ειδικά βέβαια όσον αφορά τα οικονομικά μας. Αλλά και τη ζωή μας και τις προτεραιότητες μας...


Σήμερα , Καθαρά Δευτέρα, τη βγάλαμε σπίτι, λόγω βροχής, καταρρακτώδους σε φάσεις. Έφτιαξα ντολμαδάκια για πρώτη φορά και λαγάνες. Οπτικά τις πέτυχα τις λαγάνες αλλά δεν κατάφερα να κολλήσει το σουσάμι πάνω τους... Τα ντολμαδάκια ήθελαν περισσότερο βράσιμο και μυρωδικά. Την επόμενη φορά θα τα καταφέρω καλύτερα.

Το μεγάλο νέο της ημέρας?


Περπάτησε ο γιός μου!!!!!


Αυτά για σήμερα, ελπίζω περισσότερα σύντομα...

Papapete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου